Göran avslöjar sanning om heta dejten med kollegan – men oväntade detaljen får mig att skratta högt

Att skratta är något av det bästa som finns och den där sköna känslan när man spritter i hela kroppen går verkligen inte att få för mycket av. Den här fräckisen fick mig på riktigt bra humör och jag kände att jag bara måste dela den med er!

Klas kommer in på den lokala puben för att ta en öl innan han åker hem. Vid bardisken sitter en man som verkligen supit skallen i bitar. Klas får sin öl och då säger plötsligt vraket vid bardisken:
– Tjenare Klas. Det är Göran…

– Göran?! säger Klas, svårt chockad över att han inte ens kände igen en av sina närmsta vänner. Det är ju du, men vad har hänt?!

– Sätt dig, sluddrar Göran och tittar i kors på honom. Nu ska du få höra… Jo, du vet Lotta på jobbet… Varje gång jag ser henne blir pillemojjen hård som ett vedträ… Jag tycker det är så pinsamt att jag inte vågat bjuda ut henne… Men i dag på lunchen bestämde jag mig… Nu eller aldrig…

– Jaha, ja… Jag gissar att hon sa nej, sa Klas beklagande.

– Nej, nej, inte alls, sa Göran. Hon sa ja. Hon bad mig komma och hämta henne klockan fyra. Så jag åkte hem och tejpade fast pillemojjen hårt vid benet med silvertejp, så att den inte skulle avslöja mig… Jag ringer på hennes dörr prick fyra och när hon öppnar … då har hon bara en tunn, tunn negligé på sig, ingen BH, inga trosor.

– Oj! Hur gick det? undrar Klas nyfiket.

– Jag sparkade henne i ansiktet…

Snåla inte nu, visa att du har härlig humor och tryck på DELA för att sprida skrattet vidare!