Glädjeflickan och kunden blir kallade till rätten – vad hon avslöjar i förhörsbåset chockar alla

En del roliga historier blir svåra att koppla till den riktiga verkligheten, men jag tycker inte att det gör ett endaste dyft. Det kan faktiskt nästan vara skönt att få läsa om annat än sanningar och självklarheter en stund.

Det finns ju dessutom inget bättre än att få skratta, vilket jag gjorde högt till den här fräckisen! Jag kände att jag var tvungen att få dela den med er. Hoppas att även ni ska tycka att den är rolig!

Det var glädjeflickan och kunden som hade tillbringat natten tillsammans. På morgonen när kunden skulle lämna sitt sällskap ville han inte betala för natten. Kvinnan reagerade naturligtvis och kontrade genom att dra honom inför tinget.

Den stora dagen kom och förhandlingarna skulle börja då en mellanstadieklass träder in i tingssalen. Domaren inser genast problematiken och kallar till sig glädjeflickan och kunden och säger med tanke på moralen i fallet så måste de låtsas att det inte är en uppgörelse mellan en prostituerad och hennes kund, utan mellan säljare och köpare av en lägenhet.

Förhandlingarna inleds med att kunden får förklara sig:

– För det första, så var lägenheten fuktskadad. För det andra var skithuset beläget alldeles för nära vardagsrummet och för det tredje var lägenheten alldeles för stor.

Därefter blev det dags för glädjeflickan att bemöta kritiken:

– Vad gäller fukten i lägenheten så var köparen väl förberedd eftersom han hade på sig dubbla regnrockar. Vad sedan gäller skithusets belägenhet i förhållande till vardagsrummet så kunde det knappast spela någon roll eftersom att köparen sprang fram och tillbaka mellan de två rummen tätt som tätt. Slutligen, vad gäller lägenhetens storlek, så går det inte att komma med möblemang för en etta när man ska flytta in i en fyra…

Gör nu dina vänner en tjänst och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare!