Geniet skickar en hård passning till alla lättkränkta – perfekta frågorna får mig att skratta högt

I dagens samhälle är det inte helt ovanligt att folk känner sig kränkta. Ordet har nästan blivit modernt att använda och finns många som har invändningar mot att andra personer, i deras tycke, är så lättstötta.

Jag kan faktiskt inte påminna mig om en enda gång då jag känt mig riktigt kränkt. Självklart ska man inte vara elak mot andra och alla mår bäst av omtänksamhet, men man måste även kunna skämta med varandra.

En typ av humor är den då man använder någon annan för att komma med en slagkraftig poäng. Att ha kul på det sättet tycks på senare tid dock blivit allt mer förbjudet.

Att vara kränkt har nästan blivit mer modernt med tiden – och det finns nu många personer som tycker att andra är alldeles för lättstötta.

En av de som tycker att folk numera har för lätt att känna sig kränkta har gjort humor av det hela – och skapat en bild som ser ut som ett snyggt och formellt formulär som är en passning till alla lättkränkta ute i landet.

Bilden på ”Lättkränkthetsrapporten” har fått enorm spridning på nätet – och många skrattar nu åt det briljanta innehållet med de olika frågorna och roliga alternativen i formuläret.

Jag kan själv hålla med om att vi kanske blivit lite för lättstötta i Sverige. Givetvis ska ingen behöva känna sig hackad på, eller diskriminerad – men så länge det hålls på en okej nivå måste man ju få ha lite roligt också.

Jag skrattade i alla fall åt det här!

DELA för ett mindre lättkränkt Sverige!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!