Genierna i Mensa ställde till med vilt fylleslag – nu rasar ordföranden: ”Jävla idioter”

Många av oss har varit med om att få lite för mycket innanför västen. Då kan det lätt spåra ur och det är sällan kul när man dagen efter få ta hand om konsekvenserna.

Man kan ju tro att ju smartare någon är, desto bättre omdöme har hon eller han. Men nu kommer levande bevis på att även genier kan göra bort sig rejält.

I helgen hade Mensa – vars medlemmar är personer med extremt hög IQ – en träff i Eskilstuna. Det hela ballade ur så till den grad att hotellpersonalen på söndagsmorgonen fick tillkalla polis – och det ska ha varit ett rejält fylleslag.
– De festade ute i korridorerna på hotellet och det får man inte göra hos oss. Personalen kände sig tvungna att kalla in Securitas som vi har avtal med och Securitas valde att kalla in polisen, säger hotelldirektören på Elite Stadshotell Annika Åkerblad till Eskilstuna-Kuriren.

Enligt Mensas ordförande, Monika Orski, har medlemmarna haft med egen alkohol som de druckit i korridorerna. De ska sedan ha tagit sig in i ett låst konferensrum och därifrån klättrat upp på taket. De ska även ha spelat trummor klockan 04 på morgonen.
”Ni är en skam och förtjänar inga andra skällsord än jävla idioter”, skrev ordföranden på Facebook om medlemmarnas agerande.

– Folk har väl supit och fulat ut sig, på svenska. Men det var lugnt när vi kom, en person fick gå därifrån. De har väl inte betett sig särskilt vuxet i det här sällskapet, säger Lennart Ahlin, vakthavande befäl vid polisen i Södermanland, till Aftonbladet.

Ingen polisanmälan har gjorts.

Det här är ett bra bevis på att även genier kan tappa fattningen och göra bort sig rejält. Lite skönt för oss som inte har riktigt lika hög IQ!

Bildkälla: Wikipedia Commons

DELA det här med alla dina normalintelligenta vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!