Fyra killar testar de mest perversa maskeraddräkterna de kan hitta.

Länge var maskeraden bara något som svensken tvingade sig själv att vara med på när vänskapskretsens mest uppmärksamhetstörstande kompis fyllde jämt.

Pliktskyldigt drog man på sig en lösmustasch och hawaiiskjorta och förklarade att man var Magnum PI när en bekant misstog en för att vara någon bifigur från sällskapsresan.

Men de senaste åren har maskeradtrenden växt till sig ordentligt. Mycket tack vare att den amerikanska högtiden Halloween gjort ett intåg i det svenska medvetandet. Nuförtiden börjar många leta efter den perfekta kostymen redan i september för att vara redo för festen i slutet av oktober.

Halloween har också blivit något av en högtid för människor som vill passa på att klä sig lite sexigare än vanligt och ta ut svängarna utan att någon höjer på ögonbrynen – med minst sagt blandat resultat.

Därför bestämde sig fyra killar för att testa några av de allra VÄRSTA maskeradkostymerna för män som finns på marknaden. Dessa kostymer är verkligen inget jag rekommenderar.

Kolla nedan för resultatet:

1. Den första opassande dräkten killarna testade var ”ormtjusaren”. Jag har dock svårt att se att någon kommer bli tjusad av den hör ormen oberoende på hur mycket man spelar i flöjten…

1

2. Den här bilden visar en mer realistisk bild av hur ormen kommer känna sig i slutet av kvällen.

2

3. Den andra maskeraddräkten de testade var ”det mänskliga alkotestet.” Japp, du har fattat rätt – det är alltså meningen att någon ska ”blåsa” i tratten.

3

4. Det här är en dräkt som inte passar för någon.

4

5. Speciellt inte om man ser ut så här…

5

6. Här ser vi dräkten ”in-action”. Det är nog den enda gången någon med den dräkten någonsin har fått action överhuvudtaget.

6

7. Sedan testade killarna ”blottardräkten” – en dräkt som är så obehaglig att man nog får räkna med en smäll om man har på sig den på en fest.

7

8. Senare framåt kvällen kanske man bestämmer sig för att göra sig av med dräkten helt. Då är man mest en naken gammal gubbe. Det är av någon konstig anledning ändå bättre än med rocken på?

8

9. Och om man vill ta steget längre från en kostym med en penis – till att bara klä ut sig till en penis är det självklart också möjligt…

9

10. Men det finns ändå något med den här kostymen som känns lite fashion. Som tagen från en runway i Paris?

10

11. Och om någon ska gå som en jättepenis så kan ju den andra gå som en jättesnippa…

11

12. Goddag!

12

13. Minen man får när man inser vilken del av snippan som ansiktet är i den här dräkten…

13

Bonus: Tre tips på roliga dräkter från Coolstuff.se (Sponsrat av Coolstuff.se)

1. Bli en enhörning!

enhorning

Det här majestätiska sagodjuret gör dig till festens absoluta medelpunkt. Det är bara att ställa sig i dräktens ben, täta till öppningarna i dräkten med de elastiska banden och sedan trycka på knappen och låta dräkten blåsas upp runt dig. Nu är du redo att rida på din enhörning mot regnbågens slut! Köp enhörningsdräkten nu för bara 399kr!

2. Sveriges populäraste banandräkt

banan

Banan är inte bara en av de bästa källorna till kalcium som finns. Det är också en av Sveriges absolut populäraste maskeraddräkter – när du väl har haft på dig en kommer du förstå varför. Ingen kan motstå någon som är lite bananas! Så blir du en banan – allt du behöver veta!

3. Retro track suit för alla lägen

track

Det spelar ingen roll som ska sporta, dansa breakdance eller sitta hemma och kolla på fotboll och dricka bärs – det finns alltid en anledning att klä sig sportigt. I den här träningsoverallen från 80-talet blir du ett partydjur! Du är bara ett steg klick ifrån att äga en riktigt retro track suit.

Här kan du se hela videon där killarna testar maskeraddräkter:

Dela gärna om du fick dig ett gott skratt av den här artikeln!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!