Fyllot ska klättra över staket med vassa metallspetsar – sliter av både penis och pung

När man fått i sig några glas för mycket så är att iaktta försiktighet lättare sagt än gjort. Man blir lätt lite väl påhittig och det kan leda till att man gör extremt korkade saker som man minst sagt får ångra i efterhand.

En man som sannolikt vaknade upp med lätt ångest dagen efter var en ryss som nyligen råkade ut för något av det mest smärtsamma jag hört talas om. Det här är alltså inget för er som är lite känsliga!

Mannen behövde komma runt ett lite högre staket. Det var ett äldre sådant, med sådana där klassiska spjutformade metallspetsar längst upp. Men killen bestämde sig ändå för att det var värt risken att försöka klättra över – han behövde ju komma förbi…

Det hela slutade dock i katastrof. Mannen från sydvästra Ryssland ska, enligt LadBible, bettet sig lite klumpigt och sedermera spetsats av en av staketets ”piggar”. Det ledde till att hans könsdelar mer eller mindre separerades från hans kropp – och hängde kvar på jättespiken.

Mannens genitalier hängde kvar på staketet i staden Kuznetsk. Bildkälla: Vkontakte/east2west News

Några fotgängare ska ha kommit till hans undersättning och hjälpt mannen till ett sjukhuset Kuznetsk town hospital där man kunde konstatera att hans ”paket” var helt förstört – och att barn sannolikt inte är något han kommer kunna skaffa i framtiden.

– Mannen berättade att ingen annan var involverad i händelse, säger en polis till sajten Progorod58.

Kuznetsk town hospital. Bildkälla: Vkontakte/east2west News

Det råder ingen tvekan om att män – i alla fall några av dem – måste vara mer rädda om sina könsdelar. För en inte alltför lång tid sedan fick vi läsa om en man i 50-årsåldern från Honduras som i onani-syfte körde in sin penis i en pet-flaska. Där blev den dock fast – i fyra dagar, vilket ledde till att man tvingades amputera penisen.

De här händelserna är givetvis djupt tragiska – om än dråpliga. Det är aldrig roligt när en människa skadar sig, men att sådana här nyheter sprids kanske kan få människor att tänka efter innan de ger sig på dumheter! Dela därför gärna det här med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!