Mannen är otrogen och tvingar frun att flytta – hennes briljanta revansch sprids nu på nätet

Otrohet är aldrig bra. Det förstör relationer och skapar ofta hemska känslor, men när det väl inträffar gäller det att kunna hantera det på bästa sätt. En smart revansch kan vara ett sätt för att lägga det bakom sig.

Man har hört om många luriga kontringar efter att någon varit otrogen i en relation. Den som drabbas blir givetvis ofta ledsen och sårad – och otrohet är aldrig bra. När de väl sker gäller det dock att kunna lösa det hela på bästa sätt.

Den bästa revanschen jag hört talas om var om ett amerikanskt par, Jared och Christina. Det råder delade meningar kring om den här historien är sann eller inte, men oavsett så är den både rolig och smart.

Han hade under en period haft en kärleksrelation med sin sekreterare och de 2 blev med tiden kära i varandra.

De bestämde sig för att bli ett par och en dag när Jared kom hem till Christina sa han som det var och att hon hade 3 dagar på sig att packa sina saker och lämna huset.

Christina hävdade att de borde dela lika på allt, men Jared – som var oerhört förmögen – hade toppadvokater i ryggen som såg till att det enda Christina fick med sig var en femtedel av husets marknadsvärde. Inte en krona mer.

Den första kvällen packade hon alla sina saker, den andra kvällen såg hon till att få ut allt i flyttbilen och tredje kvällen tog hon en sista stund i parets fina vardagsrum. Hon åt räkor med dyr kaviar och tog en flaska vin.

Efteråt vill hon jävlas lite med sin förre man. Han hade ju faktiskt varit otrogen, så alla stinkande rester från räkmiddagen tryckte hon in i gardinstängerna.

Dagen efter flyttade hon ut och Jared och hans nya flickvän flyttade in.

Efter ett par dagar började de känna en minst sagt obekväm doft som fanns i alla rum. De testade direkt att storstäda och att vädra, men det hjälpte inte.

Efter att det bara blev ännu värre i takt med att dagarna gick lade de nytt golv, målade alla väggar och satte in nya luftkonditioneringssystem. Inget hjälpte.

Parets bekanta slutade hälsa på och saneringsfirman de använt vägrade komma dit igen. Det stank för mycket. Till slut kunde de inte stå ut längre.

De lade ut huset för försäljning, men alla som kom och tittade på huset hann knappt komma innanför dörren innan de vände. Huset verkade omöjligt att få sålt.

Drygt 10 dagar efter att Christina lämnat huset ringde hon sin ex-man för att se hur livet stod till. Han berättade om den jobbiga situationen, att huset inte ens gick att sälja till halva priset av vad de borde få.

Christina sa då att hon saknade huset och erbjöd köpa tillbaka det för en tiondel av vad huset var värt – och därmed hälften av det hon köpts ut för. Jared var nu så desperat att han gick med på affären om de skrev på samma dag.

Sagt och gjort. På eftermiddagen såg Jared och hans nya fru hur flyttgubbarna bar ut allt ur huset och körde in det i flyttbilarna som skulle ta allt mot deras nya villa några kvarter bort.

De begav sig sedan till nya drömhuset för att se när allt kom på plats.

In bars soffor, TV-apparater, vitvaror, bord, tavlor, sängar – och deras gardinstänger…

Glöm nu inte att trycka på dela-knappen om kvinnans revansch gav dig ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!