Frun skjuter en häst i huvudet. 50 år senare avslöjar maken hur det räddade deras äktenskap.

Ett äldre par firade sin guld bröllopsdag på Jamaica. Deras äktenskapliga lycka hade snabbt blivit ett samtalsämne på ön. Folk brukade säga, ”Vilken fridfullt och älskande par, även på äldre år.” när de såg paret.

Efter några dagar på ön så blev de kontaktade av en lokaltidning som hade hört talas om paret och ville göra ett porträtt.

Journalisten träffade paret på en uteservering och frågade:
– Vad är hemligheten bakom ert långa och lyckade äktenskap?

Maken svarade:
– Svaret på den frågan sträcker sig tillbaka till vårt bröllopsresa i Amerika. Vi åkte till Grand Canyon för en utflykt och skulle ta oss till botten av ravinen på hästrygg. Vi hade inte lyckas tagit oss särskilt långt innan min frus häst snubblade till och min fru var nära att ramla av. Min fru lutade sig över hästen och sa tyst, ”Det var en gång.”.

Vi fortsatte en bit innan hästen snubblade till igen, då viskade min fru ”Det var två gånger.” till hästen.

Vi fortsatte i några kilometer och sedan snubblade hästen till en tredje gång. Min fru plockade då lugnt fram en revolver från sin väska och sköt hästen i huvudet så den dog på fläcken.

Jag skrek åt henne ”VAD I HELVETE GÖR DU? Varför sköt du det stackars djuret så där? Är du galen?” Hon tittade på mig och sedan sa hon tyst, ”Det var en gång.”

Och ända sedan dess har vi levt lyckliga tillsammans!

Var inte snål! Dela om du garvade!

Källa: Tickld

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!