Frun ska konfrontera mannen om hans kärleksaffär – då avslöjar 7-åringen den förbjudna hemligheten

Barn är ofta mer uppmärksamma och nyfikna än man kan tro. Ändå uppfattar de ofta omvärlden på ett lite annat sätt än vad vi vuxna gör. Även om man tror att man har koll på läget går ungarna inte altid att lita på.

Lille Johnny fick plötsligt se sin pappas bil åka förbi på vägen utanför skolgården och fortsätta in i skogen. Han blev givetvis nyfiken och följde därför efter in i skogen där han fick se pappan och moster Jane ha en passionerad stund tillsammans.

7-årige Johnny blev så uppspelt av det han hade bevittnat att han knappt hunnit innanför dörren hemma innan han började berätta för sin mamma:

”Mamma, jag var i lekparken och fick se pappas bil åka in i skogen tillsammans med moster Jane. Jag följde efter för att kolla vad de gjorde och såg då hur pappa gav moster Jane en rejäl puss och sedan hjälpte han henne att ta av sin tröja. Sedan hjälpte moster Jane pappa att ta av sina byxor och sedan…”

Johnnys mamma klippte av honom mitt i meningen och sa:

”Johnny, det här låter som en väldigt intressant historia, men låt oss spara fortsättningen till middagen ikväll. Jag vill gärna se pappas reaktion när du berättar den.”

När det var dags för middag bad mamman lilla Johnny att berätta sin historia så han satte igång:

”Jo, jag var i lekparken och fick se pappas bil åka in i skogen tillsammans med moster Jane. Jag följde efter för att kolla vad de gjorde och såg då hur pappa gav moster Jane en rejäl puss och sedan hjälpte han henne att ta av sin tröja. Sedan hjälpte moster Jane pappa att ta av sina byxor och sedan började moster Jane och pappa att göra samma sak som mamma och fabror Bengt brukade när pappa var iväg och jobbade på oljeplattformarna.”

BONUS: Detta klipp kommer ge dig ett leende på läpparna!

DELA gärna om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!