Frun kommer hem full efter en tjejkväll och tror hon lyckas dölja det för maken. När hon vaknar säger han det här klockrena.

En kvinna berättade om hur hon kom hem full en kväll och försökte spela smart inför sin man. Men det hela gick inte riktigt som planerat…

”Häromkvällen fyllde min vännina år och jag följde med ut för att ha en riktig helkväll med vårt kompisgäng. Så som vi gjorde förr i tiden innan alla skaffade man och barn.

Jag kysste min man på kinden och lovade att jag skulle vara hemma innan midnatt.

Nåja. Timmarna gick och mer än några ett par drinkar slank ner och ett och annat glas vin. Innan jag visste ordet av så var klockan nästan tre på morgonen. Krogen stängde och jag insåg det var dags att åka hem!

Vid det här laget ska jag väl erkänna att jag var ganska full…

Precis när jag kom hem så satte gökuret i hallen igång och gala tre gånger. Jag insåg att min man antagligen skulle vakna till och förstå att klockan var tre på morgonen.

Snabbt som attan så gal jag nio gånger till så att han skulle tro att klockan var tolv.

Jag var faktiskt ganska stolt över att jag varit så snabbtänkt fast jag var stupfull. Jag orkade inte ta en konflikt med honom om något så fånigt. Jag hade ju bara glömt av tiden!

Nästa morgon frågade min man vilken tid jag hade kommit hem. Jag svarade vid midnatt. Han nickade och fortsatte att göra kaffe.
Jag tänkte för mig själv Ja! ”Jag klarade mig!”

När han var klar med kaffet satte han sig vid bordet och sa:
– Vi behöver ett nytt gökur.

– Jaså? Varför då? Frågade jag.

– Jo, igår natt gal göken tre gånger, sedan sa den ”Oh Shit!”, gal fyra gånger till, fnissade, gal tre gånger till, slog i väggen, gal två gånger för att tillsist ramla över vardagsrumsbordet och lägga av en ljudlig fjärt!”

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!