Frun chockas när han gör verklighet av sin udda tvångstanke – jag skrattar så tårarna rinner

De flesta av oss har små egenheter för oss som man kanske inte vill delge alltför många. Jag måste exempelvis alltid kolla under sängen innan jag somnar – även om jag vet att det inte ligger någon där under.

Johan arbetade på en korvfabrik. Han hade varit anställd där i några år när han en dag kom hem till sin fru och erkände att han hade fått en udda tvångstanke. Han ville stoppa in sin penis i krovskäraren.

Johans fru blev givetvis mycket oroad och föreslog att han skulle gå till en sexteraput och prata om det. Johan sa att han tyckte att det skulle var alldeles för pinsamt och lovade att han skulle besegra tvångstanken på egenhand.

En dag några veckor senare om Johan hem från jobbet och hans fru kunde genast se att något var fel.

”Hur är det fatt, vad har hänt?” frågade frun.

”Minns du att jag berättade att jag hade en stark längtan om att stoppa min penis i korvskäraren?”

”Oh, Johan, du gjorde det inte?” utropade frun.

”Jo, det gjorde jag,” svarade Johan.

”Herregud – och vad hände?”

”Jag fick sparken.”

”Nej, Johan. Jag menar vad hände med korvskäraren?!”

”Jaha! Hon fick också sparken…”

DELA om du fick ett leende på läpparna, så kanske du kan få andra att skratta i dag!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!