Frun blir tagen på bar gärning med att vara otrogen – mannens ofattbara reaktion är guld

Vi har nog alla varit i en torrperiod då och då när man var yngre och singel. Mitt knep brukade vara att bjuda damer på glass på olika caféer runt om i staden. Killen i den här historien har lite samma idé, men det går inte riktigt som han tänkt sig.

Olle och Johan var arbetskamrater. Johan var känd som en riktig Casanova, men Olle hade det betydligt svårare att skaffa tjejer. Han bad Johan om råd.

– Jo, sa Johan, det finns ett sätt som garanterat fungerar! Klockan fem på fredag eftermiddag sätter du dig på T-banan, åker ut mot förorterna och går av I Vällingby. Där står det alltid en massa tanter och väntar på sina män – och alltid får någon av dem vänta förgäves. Då går du fram till henne, säger några vänliga ord, ni börjar prata, hon bjuder hem dig på kaffe – och sedan går det som på räls!

Olle bestämde sig omedelbart för att pröva. Han väntade otåligt på att det skulle bli fredag – och natten til fredag var han så nervös att han ej sov en blund. Så blev klockan fem, Olle satte sig på T-banan – och somnade! När han vaknade hade tåget redan passerat Vällingby, och stannat i Hässelby.
– Jag går väl av här i stället, tänkte Olle, det finns nog ensamma damer här med!

Och det fanns det – han spanade direkt in en riktigt snygg dam, som såg ut att vänta förgäves på någon som aldrig kom. Olle gick fram till henne och sa några vänliga ord, de började prata, hon bjöd hem honom på en kopp kaffe, sedan flyttade de in i sängkammaren – men när de låg där och hade som allra mysigast då kommer damens man hem!

Han får syn på Olle i sängen med frun, spänner ögonen i honom och ryter:
– Sa jag inte åt dig att gå av i VÄLLINGBY?!

DELA den här historien om den fick dig att le så kan dina vänner på Facebook få ett gott skratt idag!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!