Frun avslöjar lömska sveket i brev till soldaten – då samlar han in 73 bilder och står för genial revansch

Otrohet är något av det värsta som finns. Det förstör förhållanden och leder till ledsamhet. Det är liksom ett av de största svek man begå. I de mörkaste av stunder gäller det dock ibland att kunna ha lite kul.

En svensk soldat som låg nu stationerad i Afghanistan. En dag fick han ett brev från sin kära flickvän hemma i Skåne.

I det kunde han läsa:
”Käre Bosse,
Jag är ledsen, men jag vill inte fortsätta vårt förhållande. Avståndet mellan oss är för stort. Dessutom måste jag erkänna att jag varit otrogen mot dig 2 gånger sedan du for, så det är lika bra att det är slut. Förlåt! Kan du vara snäll och skicka tillbaka fotot jag gav dig.
Hejdå / Bodil”

Soldaten gick då runt bland sina kamrater och samlade in alla bilder på kvinnor han kunde få tag på – på flickvänner, systrar, kusiner, fastrar och mostrar…

Tillsammans med bilden på Bodil la han alla fotona i ett kuvert. Totalt blev det 73 bilder.

Han la med en lapp:
”Kära Bodil,
Jag är ledsen, men jag har glömt vem du är. Var snäll och plocka ut din bild och skicka tillbaka resten.
Adjö / Bosse”

DELA om du tyckte att revanschen var smart!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!