Fräckis: Killen får snuskigt förslag från fruns sexiga lillasyster

Det finns många olika frestelser i livet och de flesta av oss har olika typer av laster. Att stå emot en sådan kan vara något av det svåraste som finns.

Peter och Marie hade varit ihop i över ett år. Nu hade de bestämt sig för att de skulle gifta sig. De älskade varandra mycket och framtiden tillsammans såg ljus ut.

Det fanns dock ett problem: Maries lillasyster Jessica. Hon var 19 år, extremt vacker, klädde sig sexigt och agerade utmanande mot Peter. Så får hon kom i hans närhet verkade hon verkligen vilja visa upp sin kropp och hon gav hela tiden inbjudande blickar. Peter misstänkte att allt var medvetet för han tyckte inte märka att hon agerade likadant mot någon annan.

En dag ringer Jessica till Peter och ber honom komma över för att titta på bröllopsinbjudningarna som hon hade fått lite ansvar för.

Den 19-åriga systern bodde fortfarande hemma hos sina föräldrar, men var själv i huset när Peter kom dit. Efter bara någon minut lutade hon sig mot honom och viskade med sensuell röst att hon var oerhört attraherad av honom – och att det var en känsla som hon inte kunde släppa. Hon ville älska passionerat med honom innan han gifte sig med hennes syster.

Peter var chockad. Hans misstankar hade blivit verklighet och han fick inte fram ett ord. Jessica sa:
– Jag går upp till mitt sovrum nu. Om du vill, så kom efter och gör vad du vill med mig!

Peter stod kvar, som att han frusit fast. Samtidigt såg han den 19-åriga läckerbiten sakta gå upp för trapporna. När hon kommit halvvägs upp tog hon av sig trosorna och slängde ner mot honom.

Någon sekund senare vände han sig om och gick rakt mot ytterdörren. Han slängde upp dörren och satte full fart rakt mot sin bil.

Plötsligt dyker Peters framtida svärfar, systrarnas pappa, upp. Tårögd kramar han om Peter och säger:
– Vi är så lyckliga! Du klarade av vårt lilla trohetstest! Välkommen till familjen!

Sensmoralen i den här historien: Ha alltid kondomerna i bilen!

Var bussig och DELA den här historien om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!