Fräckis: Vrålsexiga Anna ger gubben Rune snuskigt förslag – svaret gör henne rosenrasande

När man läser tidningar och tittar på TV idag så ser man massvis av tips för att må bra.

Visst är det väl bra att motionera och att äta någorlunda nyttigt, men jag tror verkligen att nyckeln till ett lyckligt liv är att skratta mycket.

Att skratta och ha roligt tror jag är bättre än att leva efter ett strikt kost- och träningsschema. Vissa dagar har man dock lite längre till skrattet än annars, vilket ju såklart bara är helt normalt.

Men då kan man alltid pigga upp sig, med en rolig historia till exempel. Roliga historier har alltid fått mig att skratta och den här nedanför fick mig verkligen på gott humör!

Här kan du läsa fler roliga fräckisar!

Gubben Rune var 72 år och satt som vanligt på den lokala krogen. Han satt på samma stol som han suttit på i över 30 år och läste en tidning och drack en öl.

Vrålsexig ung kvinna

Plötsligt klev någon in på krogen och Rune tittade upp för att se vem det var. Framför honom stod den sexigaste kvinnan Rune någonsin sett.

Hon hade långt, vågigt hår och kurvor som gjorde Rune yr. Hans fru hade dött för nästan 20 år sedan och sedan dess hade inte Rune tittat åt en kvinna, förrän nu.

Till Runes stora förvåning klev kvinnan raka vägen fram till Rune, presenterade sig som Anna och frågade om hon fick slå sig ned.

”Under min tröja…”

Rune blev jättenervös, han hade ju knappt pratat med en kvinna på många år, än mindre varit intim med någon.

Rune stapplade sig genom samtalet med Anna, han fick knappt fram orden. Han var så tagen av hennes skönhet.

Men Runes tafatthet verkade inte bekymra Anna, som flyttade sig allt närmare Rune. Till slut satt de precis intill varandra, när Anna la sin hand på Runes lår.

Anna lutade sig fram och viskade:

– Vill du se var jag blev opererad för blindtarmen?

Rune förstod ingenting, det var inte vad han trodde att Anna skulle säga. Han harklade sig och svarade:

– Ehm, nej tack. Jag har sjukhusskräck…

Här kan du läsa fler roliga fräckisar!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!