Fräckis: Vrålkåt norrman ser läskig detalj i porrfilm – reaktionen får alla svenskar att skratta högt

Jag tror inte att receptet till ett långt liv stavas hård träning och nyttig kost. Visst kan det vara en del av det, men jag tror att huvudingrediensen är att skratta så mycket och ofta som möjligt.

Det måste ju helt enkelt vara bättre för hälsan att vara glad och skratta istället för att vara irriterad på allt.

Något jag alltid skrattar högt åt är roliga historier. Det må låta barnsligt men en rolig historia får mig nästan alltid på gott humör.

Den här historien är en klassisk Norge-historia, som driver friskt med vårt kära grannland. Jag berättade den för mina vänner nu under julen och de skrattade så att tårarna sprutade.

Norrmannen Kjetil hade varit lyckligt gift med sin fru Stine i tio år. De hade två barn, bodde i ett stort hus och allt var frid och fröjd i hemmet.

Drog på en porrfilm

En dag när det var lite att göra på jobbet åkte Kjetil hem lite tidigare än vanligt. Han tyckte det var skönt att njuta av att få vara ensam hemma ibland.

Kjetil bestämde sig för att sortera lite i lådorna i vardagsrummet. Då fick Kjetil syn på en videokasett han inte kände igen. Givetvis blev han mycket nyfiken.

Han tog fram kasetten, satte in den i spelaren och tryckte nyfiket på play-knappen. När filmen gick igång drog han efter andan.

Sätter sig chockad ned

På filmen ser han nämligen sin fru ha vilt samlag med inte mindre än tre andra män, där alla fyra ser ut att ha det riktigt trevligt tillsammans.

Chockad sätter sig Kjetil ned och funderar. Efter en stund pustar han dock ut och säger till sig själv:

– Vilken jäkla tur att det bara var på film!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får skratta åt den här roliga historien!