Fräckis: Vrålhet främling bjuder in Bengt till vild trekant – då hör han 5 ord och flyr för sitt liv

Att skratta ofta, och mycket, är verkligen nyckeln till ett långt liv. Självklart bör man även äta bra och motionera med jämna mellanrum – men jag tror det hänger väldigt mycket på att omge sig med glada och roliga människor.

Personligen försöker jag alltid att omge mig med människor som har nära till skratt – de förgyller verkligen mitt liv och jag hoppas min glädje har samma inverkan på dem!

Något jag alltid skrattar högt åt är roliga historier. Det må låta barnsligt men en rolig historia får mig nästan alltid på gott humör, särskilt historier som i folkmun brukar kallas fräckisar.

Fräckisar är alltid åt det barnförbjudna hållet och har en slutkläm som ofta är på gränsen. Fräckisen här nedanför är inget undantag!

Bengt hade en ledig lördagkväll så han klädde upp sig och traskade ned till den lokala krogen.

Snyggaste han sett

Därinne var det, som vanligt, fullt med folk så Bengt slog sig ned vid bardisken och beställde.

När han fått sin öl tittade han upp och såg att han hamnat bredvid en vacker, lite äldre kvinna, som presenterade sig som Lena. Det visade sig att hon var ute och firade sin 59:e födelsedag.

Trots att hon var 15 år äldre än Bengt kände han sig lockad av Lena och de flirtade friskt med varandra. Till slut tänkte Bengt att Lena nog var den sexigaste kvinna han någonsin sett.

Handen på låret

Ju mer de drack desto mer vågade blev de i sitt flirtande. Till slut satt de och hånglade vid bardisken och Lena hade sin hand högt upp på Bengts lår.

– Har du någonsin varit med en mor och en dotter samtidigt någon gång? viskade Lena förföriskt i örat på en förvånad Bengt.

– Nnjae, det tror jag inte. Exakt vad är det du menar? frågade Bengt samtidigt som han började fantisera om hur läcker Lenas dotter måste vara.

– Jag menar en liten trekant, blinkade Lena tillbaka och Bengt var inte sen att dra på sig rocken, betala notan och bege sig ut från krogen.

Skyndar in i huset

Det upphetsade paret stannade en taxi och hoppade in. Bengt var överlycklig och tänkte att det var hans turnatt – hur ofta hade han inte fantiserat om just detta?

Taxin stannade utanför Lena, Bengt betalade snabbt och sedan skyndade de fram till huset. Väl där kliver Lena in genom dörren och ropar in i huset:

– Mamma, är du fortfarande vaken?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får skratta åt den här roliga historien idag!