Fräckis: Ulla hittar maken i säng med yngre kvinna – förklaringen får henne att kräva skilsmässa direkt

Det gnälls överlag väldigt mycket på saker och ting idag, känns det som. Visst, allt är inte perfekt och det finns mycket som behöver förbättras men att gå runt och gnälla på allting hjälper sällan till.

Livet blir så mycket enklare, och härligare, om man försöker fokusera på de positiva sakerna istället för allt det negativa.

Ibland är det ju dock lättare sagt än gjort, vissa dagar är lite gråare än andra. Men då får man försöka pigga upp sig på ett eller annat sätt. Varför inte med en fräckis?

Fräckisar, eller roliga historier som de också kallas ibland, är måhända lite barnsliga men det hindrar inte de flesta som hör en från att skratta högt. Här nedanför är en klassisk fräckis – håll till godo!

Ulla och Håkan hade varit gifta i nästan 30 år men de senaste åren hade äktenskapet verkligen gått i stå. De möttes på väg in och ut ur huset och pratade väldigt sällan med varandra.

Ung, sexig kvinna

En dag kom Ulla hem lite tidigare från jobbet. Hon hade kompat ut några timmar för att åka hem och prata ut med Håkan. Hon ville så gärna fortsätta äktenskapet men inte på det här sättet.

Men när Ulla kom innanför dörren såg hon en par klackskor på hallgolvet som inte var hennes. Hon rusade raka vägen till sovrummet. Där låg Håkan med en mycket yngre, attraktiv kvinna.

Ulla blev självfallet rosenrasande och började skrika alla tänkbara svordomar åt sin make.

Håkan försökte förklara men Ulla ville inte lyssna. Efter några minuter gick hon dock med på att lyssna på hans lama ursäkt.

– Det blir de sista orden du någonsin säger till mig! skrek Ulla.

”Hoppade in i bilen…”

Håkan tog ett djupt andetag och började berätta:

– Det hela började med att jag skulle åka hem från jobbet. Då fick jag syn på den här unga damen som behövde skjuts. Hon var så nedstämd och försvarslös att jag inte hade hjärta att åka ifrån henne. När hon satte sig i bilen så berättade hon hur hungrig hon var och att hon inte bytt kläder på flera dagar. Så hon fick följa med hem och äta upp resterna du inte ville ha häromdagen. Sedan fick hon ta en dusch. Under tiden letade jag fram kläder till henne. Jag tog de där jeansen du inte ville ha och till underkläder valde jag det där raffsetet jag köpte till dig som du tyckte var för snuskiga. Hon blev jätteglad över allt hon fick så precis innan hon gick vände hon sig om med tårar i ögonen och sa:

– Finns det något mer din fru inte använder längre?

Tryck nu på DELA-knappen så bjuder du dina vänner på ett garv idag, de har de förtjänat!