Fräckis: Sven tappar peruken mellan benen på vrålsexig tjej – hennes reaktion får snuskgubben att tappa hakan

Är det något man inte kan få för mycket av så är det skratt. Ingenting har någonsin blivit sämre av att skratta, bara bättre. Det är dock lätt att glömma bort detta lite under loppet av en dag, särskilt om dagen inte riktigt går som man tänkt sig.

Sådana dagar har alla ibland, det är inget konstigt med det. Men då finns det sätt att försöka pigga upp sig själv lite grann, som till exempel att läsa en rolig historia, eller fräckis som de också kallas.

En fräckis har ofta ett lite barnförbjudet tema, där något går helt åt pipsvängen och en slutkläm som nästan alltid får en att skratta rakt ut.

Fräckisen här nedanför är en klassisk sådan – håll till godo!

Sven var en 67-årig man som för flera år sedan tappat allt sitt hår, till hans stora förtret.

I sin ungdom hade Sven haft ett långt, tjockt och böljande hårsvall som alltid fick damer på fall – men idag var han helt kal på skallen.

Såg peruk i tidningen

Men en morgon såg Sven en reklam för peruker i tidningen. En av perukerna påminde honom om hans egna glansdagar, så han bestämde sig för att slå till.

Han gav sig iväg till affären och provade ut en peruk med ett rejält hårsvall, och köpte på vägen hem en biljett till en föreställning på kvällen eftersom han ville visa upp sig på byn i sitt nya, härliga hår.

Väl hemma så gjorde Sven sig i ordning, drog på sig sin finaste kostym och sprejade på rikligt med parfym innan han åter begav sig ned på byn.

Rakt mellan benen…

Sven slog sig stolt ned längst fram vid scenen inför föreställningen, men när han skulle hänga av sig kavajen på stolsryggen kom en gammal tant och stötte till Sven – så pass att han tappade peruken!

Sven såg sig förskräckt om, och insåg att hans peruk fallit mellan benen på kvinnan bredvid honom och ned på golvet. Kvinnan var otroligt sexig och fick det att bulta i Sven på ett sätt han inte känt på många, många år.

Så smidigt han kunde kröp Sven ned på knä och försökte få fatt i sin peruk, men det var väldigt mörkt under stolarna. Sven kröp runt där på golvet för glatta livet, när vaktmästaren plötsligt harklade sig bakom Sven.

”Nån jävel som slår…”

– Vad i hela helvetet tror du att du håller på med, gubbe? röt vaktmästaren med hård stämma.

– Eh, jo jag letar faktiskt efter min peruk som jag tappade nyss, svarade Sven så myndigt han vågade.

– Men har du inte hittat den än? undrade vaktmästaren varpå Sven svarade otåligt.

– Jo, jag har fått tag i den två gånger men varje gång är det någon jävel som slår till mig på fingrarna!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!