Fräckis: Sonen ställer klurig fråga till familjen, mammans reaktion är guld

Något av det bästa jag vet är roliga historier. Genom åren har de fått mig att dra på mungiporna massvis av gånger när man varit på lite dåligt humör. Det här skämtet är en riktig favorit, men jag ska nog varna lite för slutet. Den här fräckisen passar nog bara er med lite råare humor! Så håll i hatten!

En 9-årig pojke satt hemma vid köksbordet och gjorde sin svenska-läxa. Efter en stund fastnade han på en fråga då han skulle förklara skillnaden mellan orden ”potentiellt” och ”realistiskt”.

Pojken på bilden har inget med den här fiktiva berättelsen att göra.

Han frågade sin mor som svarade:

– Gå och fråga pappa om han skulle ha sex med Angelina Jolie för 5 miljoner, fråga sen din syster detsamma och så frågar du din storebror samma sak…

Pojken gjorde som han blivit tillsagd, gick därmed och frågade sin pappa:

– Skulle du ha sex med Angelina Jolie för 5 miljoner kronor?

Hans pappa svarade:

– Jag skulle ha sex med vilken kvinna som helst för 5 miljoner. Att det är Angelina Jolie skulle bara varit en bonus, min son!

Gick tillbaka till köket

Sedan gick han och frågade bror samma fråga – och brodern svarade också att han skulle haft sex med Angelina Jolie eller vilken annan kvinna som helst för mindre än 5 miljoner kronor.

Tills lut frågade han storasystern om hon skulle ha sex med Angelina Jolie för 5 miljoner.

– Ja, det skulle jag absolut. Jag skulle ha haft sex med vilken kvinna som helst för 5 miljoner kronor.

Pojken gick tillbaka till köket.

– Nå? undrade mamma.

Pojken berättade vilka svar han fått. Mamman nickade och sa:

– Som jag ser det sitter vi potentiellt på 15 miljoner kronor, men realistiskt sett så sitter vi med två manshoror och en flata…

DELA nu om du fnissade!