Fräckis: Sexig blondin ropar viktig varning till främmande man – hans svar får henne att tappa hakan

Under vintern, när det är kallt och mörkt, kan man behöva något annat än vädret som får en på bra humör!

Tidigare i dag stötte jag på den här fräckisen när jag kikade runt på nätet. Jag fick mig ett riktigt gott skratt och kände därför att jag ville dela den med er. Just för att ett fniss eller garv säkerligen kommer till pass i dag!

Jag testade dessutom att skicka den här roliga historien till en kollega – och han skrattade också högt av den. Jag hoppas nu verkligen att även du ska tycka om den – mycket nöje!

När en lastbilschaufför stannar för rött ljus så glider en liten Nissan Micra upp jämsides. Ur bilen hoppar det ut en blondin. Hon springer fram till lastbilens förardörr och knackar på. Chauffören vevar ner rutan och tjejen säger:

– Hej! Jag heter Madde och din last håller på att läcka ut!

Åker ikapp lastbilen

Lastbilschauffören struntar dock fullständigt i blondinen, men när han stannar vid nästa rödljus så glider Micran upp jämsides igen.

Blondinen hoppar ut, springer åter igen fram till förardörren och knackar på. Chauffören vevar ner rutan och kvinnan säger igen:

– Hej! Jag heter Madde och din last håller på att läcka ut!

Chaffisen skakar på huvudet och fortsätter nerför gatan.

Gasen i botten

Blondinen åker dock efter och vid nästa stopp så hoppar den nu andfådda kvinnan ut ur sin bil, springer fram till lastbilens förardörr och knackar på. Rutan vevas ner och ytterligare en gång utbrister kvinnan:

– Hej! Jag heter Madde och din last håller på att läcka ut!

När det blir grönt gasar lastbilschauffören på och hinner fram till nästa rödljus i god tid innan Micran. Den här gången hoppar mannen ut ur förarhytten och skyndar iväg för att möta upp kvinnan.

Klockrena svaret

Chauffören knackar sedan på rutan vid förardörren och när blondinen vevar ner säger han:

– Hej! Jag heter Anders. Det är början av januari och jag kör saltbilen…

Tryck nu på DELA för att sprida skratt till dina vänner i dag!