Fräckis: Rasmus får jobb på lyxig bank i London – när sexiga kunden vill öppna konto går precis allt åt helvete

Att vara glad är verkligen nyckeln till ett långt och lyckligt liv. Dagarna känns så mycket enklare att ta sig igenom med ett leende på läpparna istället för att gå runt och sura över allting.

Men ibland har man lite tyngre dagar, så enkelt är det bara och det är inget fel med det. Men då kan man behöva något som får en att skratta igen – och vad passar väl då bättre än en klassisk fräckis?

Fräckisen här nedanför har säkerligen berättats om och om i flera generationer och varianter, men den är likväl otroligt rolig – mycket nöje!

Rasmus var en ung och företagsam herre. Han hade alltid pluggat hårt och mycket, och nu hade han landat sitt drömjobb. På en stor och lyxig bank i självaste London!

Vrålsexig blondin

Rasmus var givetvis nervös inför hans första dag. Han förstod allt som hade med banken att göra men det här med engelskan hade Rasmus alltid haft rätt svårt för.

Han skulle nu få ta hand om sin första kund. In på kontoret klev en vrålsexig blondin, som bara osade pengar.

Hon hade en åtsittande klänning som såg ut att kosta minst en årslön och hade stora diamantsmycken runt halsen, handlederna och fingrarna.

Kvinnan var där för att öppna ett bankkonto.

”Do you want to…”

Rasmus stammade lite nervöst:

– Allright, hello. First I need to see your leg and then you need to fill out this blanket.

Kvinnan såg förbryllat på sin unge bankman. Vad sa han egentligen? Vilket ben menade han och vad var det för filt han syftade på?

Rasmus såg kvinnans osäkerhet och försökte förklara vidare:

– And then I need to know if you want a small or a big fack?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!