Fräckis: Piloten avslöjar förbjuden fantasi inför hela planet – viskar 5 ord som får flygvärdinnan att svimma

Om det är något som ALDRIG är fel, så är det en rolig historia!

Jag har skrattat åt fräckisar i hela mitt liv och jag tänker inte sluta berätta sådana förrän jag plockar ner den berömda skylten.

Fräckisen här nedanför är en gammal klassiker och har sannolikt berättats i olika versioner genom åren.

Mycket nöje – nu kör vi!

Flygplanet mot Gran Canaria är fullproppat med semesterglada resenärer, taxar ut från gaten och sätter fart ut mot startbanan på Arlanda.

Kaptenen talar

Man lyfter problemfritt och väl uppe bland molnen så lämnar kaptenen i vanlig ordning lite matnyttig information till sina passagerare:

– Jag vill hälsa alla hjärtligt välkomna till den här flygningen ner mot Spanien! Klockan är nu 11.20 lokal tid på Gran Canaria och vi beräknas att landa cirka 14.25. Det är relativt molnfritt, nästan vindstilla och temperaturen ligger på sköna 23 grader i skuggan!

– Jag och hela min besättning önskar alla en underbar resa, avslutar kaptenen varvid han hänger upp mikrofonen, men glömmer att stänga av den.

Avslöjar vild fantasi

– Har du ställt in autopiloten, Leffe? undrar han.

– Absolut, det är ordnat, blir svaret.

– Suveränt! Då ska jag gå iväg och skita rejält och sedan tar jag in Johanna här och sätter på henne riktigt jäkla ordentligt. Det har hon ju aldrig tackat nej till.

Varenda ord hörs över hela flygplanet – av alla resenärer och hela personalen.

En av flygvärdinnorna börjar då springa uppför gången för att förvarna kaptenerna om fadäsen med mikrofonen, men råkar snava på en mattkant och faller raklång i gången.

Då lutar sig en äldre gentleman ut över sin stolskant och tittar ner på henne.

– Ta det lugnt, kära du. Han måste hinna skita först…

Tryck nu på DELA-knappen för att bjuda dina vänner på ett skratt idag!