Fräckis: Pensionär får skamligt förslag av vacker kvinna, hans reaktion är helt obetalbar

Det gäller att kunna tänka klart även i märkliga situationer och att inte falla för simpla trick. Det är ofta då man kan göra riktiga kap. Det är den här historien ett klockrent exempel på!

Den här fräckisen har jag hört någon gång tidigare för en herrans massa år sedan, men det visade sig att den var minst lika rolig andra gången. Jag skrattade så att tårarna rann åt sista raden! Därför kände jag att jag ville dela den med er! Delad glädje är ju som bekant dubbel glädje!

En 73-årig man satt på en bar i Stockholm och tog en drink. Plötsligt kommer en ung, makalöst vacker kvinna in på stället och sätter sig en liten bit bort från honom.

”Gör vad som helst”

Kvinnan var så läcker att han inte kunde hålla ögonen borta från henne. Efter en kort stund märkte kvinnan att mannen stirrade på henne och började då att gå mot honom.

Innan mannen hann be om ursäkt för sitt agerande sa den unga kvinnan till honom på ett sensuellt sätt:
– Jag gör vad som helst. Precis vad som helst som du vill att jag ska göra. Det får vara precis hur sjukt du vill. Jag ska ha 1 000 kronor. Men det finns ett villkor till som du måste uppfylla, säger hon.

Helt förbluffad av vad som hänt frågar mannen vad det är för villkor.
– Du måste tala om för mig vad du vill att jag ska göra med bara 3 ord.

Mannen överväger erbjudandet från den vackra kvinnan en stund, tar sedan upp sin plånbok och räknar upp tio 100-lappar i hennes framsträckta hand.

Sedan lutar han sig sakta mot hennes vänsteröra och viskar:
– Okej. Måla mitt hus…

Dela gärna om mannens svar fick dig att le!