Fräckis: Pekka flyttar in i nudist-kollektiv – 1 månad senare får han ett brev som får honom att svimma

Att flytta hemifrån är alltid speciellt. Man ska för första gången stå på egna ben. Det är roligt men också väldigt utmanande.

Men all den här friheten man plötsligt har kan ibland vara av sådant slag att man inte vill berätta allt för sina föräldrar. Fräckisen här nedanför handlar om exakt det, med ett riktigt pinsamt slut.

Mycket nöje!

Pekka hade äntligen fyllt 18 år och skulle nu flytta hemifrån. Efter att ha letat runt några månader hittade han sitt drömställe – ett nudistkollektiv.

Men Pekka vågade inte riktigt säga till sina föräldrar vart han skulle flytta, så han sa bara att han fått tag på en lägenhet i grannstaden.

Pekkas mamma fick honom att lova att skicka en bild på sig själv efter någon månad så hon fick se att han fortfarande mådde bra.

Så Pekka packade ihop alla sina saker och gav sig iväg mot nudistkollektivet. Kläderna skänkte han bort, de skulle han ju ändå inte behöva.

Klippte av underkroppen

Efter en månad var det dags att skicka morsan ett brev och ett fotografi. Pekka ville inte riktigt berätta för sina traditionella föräldrar om sin nya, lite alternativa livsstil.

Så han tog ett nytaget fotografi av sig själv och klippte bort den nedre delen, så man bara såg Pekkas överkropp.

Mamman blev jätteglad över att få höra från, och se, sin son och blev tårögd över hur bra han klarade sig ute i vuxenlivet.

Kom nytt brev

Det gick ytterligare en månad och Pekka älskade sitt nya vuxenliv. En dag fick han ett brev från sin mormor som också ville veta hur han hade det.

Så Pekka gjorde samma sak igen. Han tog ett fotografi av sig själv och klippte bort den nedre delen. Men av misstag så råkade han peta ned fel del av fotografiet i kuvertet, så han skickade den under halvan av fotot.

Pekka blev först lite orolig, sedan lugnade han sig då hans mormor hade fasligt dålig syn och nog inte skulle märka något.

En vecka senare kom ett brev från mormor. Det stod följande i brevet:

”Tack för fotografiet, men du får allt ta och byta frisyr, din näsa ser så liten ut!”

Tryck nu på DELA-knappen så bjuder du alla dina vänner på ett skratt idag!