Fräckis: Paret slår vad om 500 kronor när de ser nyhet på TV

Ibland gäller det att fundera noga innan man öppnar munnen. I synnerhet om man ofta bara går på känsla och inte är världsbäst på att tänka efter innan man talar.

Det är den här roliga historien ett klockrent exempel på – och när jag läste sista raden kunde jag bara inte sluta skratta!

Vanligtvis är jag inget stort fan av blondinskämt, men jag måste erkänna att den här fräckisen var ett undantag. Givetvis beror inte ens intelligens på hur man ser ut. Men vad tusan, jag är själv blond, min fru är blond – sådant här får man bjuda på!

Fräckisen kanske kan upplevas lite stötande för vissa, så är man känslig kanske man ska skippa att läsa, men i och med att det är en fiktiv berättelse så skrattade jag högt åt slutet!

Det var då en 51-årig man och hans 30 år yngre, vackra modell till älskarinna som satt i soffan och kollade på 22-nyheterna. Plötsligt kommer ett inslag där man ser en människa stå vid ett högt stup. Det är stor uppståndelse runtomkring för att man ska kunna stoppa personen från att hoppa.

– Jag slår vad 500 kronor om att han hoppar, säger mannen.

– Jag sätter emot, svarar den blonda kvinnan bestämt.

Tar fram pengar

Det tar ungefär 2 minuter. Sedan hoppar personen från klippan och faller till marken.

– Fasen också, svarar kvinnan och börjar rota efter pengar i sin handväska.

Mannen lägger en hand på hennes axel.

– Äsch, du behöver inte ge mig några pengar. Spara dem i stället. Ska jag vara helt ärlig så såg jag faktiskt den här nyheten på 19-nyheterna…

Älskarinnan svarar bestört:

– Det gjorde jag med, men jag trodde ju inte att idioten skulle vara så korkad att han hoppade igen!

Snåla inte nu, DELA om du skrattade!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);