Fräckis: Mamman frågar 3-åringen varför han sitter så länge på toa

Finns det något härligare än småbarn? De kan sätta sig på tvären ibland och vara riktigt jobbiga men de är ju på samma gång en aldrig sinande källa till gapskratt.

Barn har inte inte hunnit skaffa det där sociala filtret vi vuxna har och de säger vad de tycker och tänker – oavsett situation. Småbarn har ibland också en lite annan logik än oss vuxna, vilket den här roliga historien om en treåring som sitter på toa så underbart bevisar.

Mycket nöje!

Treårige Billy sitter på toaletten för att göra ”nummer två”. Med sig in på toaletten har han en liten bilderbok han sitter och kikar i.

Men var tionde sekund ungefär så lägger han ifrån sig boken, tar tag om toastolen med ena handen och slår sig själv ovanpå huvudet med den andra handen.

”Vad tar sådan tid?”

Han mor, som är glad över att Billy börjat gå på toaletten för egen maskin, börjar nu bli lite nervös över att hennes älskade son inte blir klar därinne.

Minuterna tickar på och efter närmare 20 minuter så knackar mamman oroligt på dörren.

– Älskling, vad är det som tar sådan tid? Du har varit därinne en bra stund nu.

Billy svarar:

– Jag mår bra mamma, men jag har inte bajsat ännu.

Bild: Flickr

”Varför slår du dig på huvudet?”

Mamman är fortfarande orolig och går in till sonen.

Han sitter lugnt på toaletten med sin bok, lägger ifrån sig den och slår sig sedan ovanpå huvudet med ena handen.

– Men Billy, du får sitta här några minuter till men varför slår du dig själv på huvudet? undrar mamman lite konfunderad.

Då svarar Billy som att det vore den mest självklara saken i världen.

– Det fungerar ju på ketchup!

Vilken underbar historia – barn är ju bara för härliga! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta!