Fräckis: Lisa strippar för sin make framför tv:n – gubbens reaktion gör henne rosenrasande

Livet blir bra mycket enklare om man försöker fokusera på att ha roligt och vara glad istället för att gå runt och gnälla på allt man ser, hör och läser.

Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet. Exakt hur det står till med den saken är lite oklart, men nog känns det som att glada människor lever längre än surpuppor.

Med det sagt så är det lättare sagt än gjort att gå runt och vara jätteglad hela tiden. Vissa dagar känner man sig helt enkelt lite gråare än andra. Men då gäller det att försöka vända dagen till någon positivt, och vad passar då bättre än en rolig historia?

Fräckisar, eller roliga historier som de också kallas ibland, är måhända lite barnsliga men det hindrar inte de flesta som hör en från att skratta högt. De är så finurligt berättade och har alltid en lite barnförbjuden slutkläm som gör det hela ännu roligare!

Fräckisen här nedanför har säkerligen berättats i otaliga tappningar förut, men det gör den inte mindre rolig – håll till godo!

Lisa och Putte hade varit gifta i nästan tio år. De älskade varandra fortfarande, men livet hade kommit emellan deras en gång vilda passion.

Sina sexigaste kläder

Det var nu så längesedan de hade sex att Lisa inte ens kunde komma ihåg när det var. Men Lisa var en envis kvinna och var fast besluten om att ändra på detta.

Så en kväll duschade Lisa länge och gjorde sig riktigt fin. Sedan drog hon på sig sina alla sexigaste underkläder och sprutade på sig lite sensuell parfym.

Sedan gick hon ned till maken Putte, som låg på soffan och tittade på tv.

Började strippa

Utan ett ord ställde sig Lisa framför tv:n och började dansa sexigt och sakta klä av sina kläder.

Putte låg dock kvar i soffan och försökte se vad som hände på tv:n, tydligen var det någon match som visades. Efter en liten stund blev Lisa riktigt irriterad och fräste:

– Hallå! Ser du inte vad jag gör eller?!

Putte vred sig lite i soffan och svarade med en suck samtidigt som han sa:

– Jo visst älskling, men kan du inte sortera tvätten någon annanstans?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!