Fräckis: Lilla Stina frågar mamma hur barn kommer in i magen – svaret får hela familjen att skrika rakt ut

Att skratta förgyller dagarna så mycket att jag försöker göra det så ofta – och så mycket – jag kan!

Något som alltid får mig att skratta är roliga historier, och då framför allt fräckisar. Fräckisar är nästan alltid på gränsen och har en finurlig slutkläm som alltid får mig att skratta!

Fräckisen här nedanför är en klassiker som säkerligen berättats i otaliga olika versioner – håll till godo!

Sjuåriga lilla Stina frågade sin mamma om hur det egentligen går till när bebisarna kommer in i mammas mage.

”Din storasyster…”

Mamman tyckte att frågan var lite väl burdus för att komma från en sjuåring och hon ville inte förklara speciellt ingående för dottern om hur barn blir till.

Dock fick mamman snabbt en idé och gav lilla Stina instruktioner.

– Ikväll när din syster kommer hem med sin nya pojkvän, ska du lägga dig under hennes säng och höra på vad som händer. Då får du veta hur det går till.

Kort därefter insåg mamman att hennes förklaring kanske inte var världens bästa och hon oroade sig hela natten. När morgonen kom frågade hon nervöst Stina hur det hade gått.

”Förstod inte riktigt…”

– Jag förstod inte riktigt, mamma. De kom in i rummet och sedan tog han av syrran alla kläderna. Sedan klädde han av sig och då skrek syrran att det var det största hon sett och sprang efter måttbandet. Jag förstod som sagt inte, men det var något med en omkrets på 20 centimeter och en längd på 30 centimeter. Vad kan det vara, mamma?

Mamman blev högröd i ansiktet och förklarade bara kort att det där var något som Stina skulle förstå när hon blev äldre. Hon fick också Stina att lova att aldrig berätta om det här för någon.

Störtbölande syster

Dagen efter kommer storasyster hem med rödgråtet ansikte. Hon springer in i huset och kastar sig storbölandes i famnen på pappa samtidigt som hon snyftar:

– Mamma har rymt med min nya pojkvän!

Tryck nu på DELA-knappen, för att sprida några skratt till dina vänner i dag!