Fräckis: Lennart skryter om sin 50-årsfest – men råkar avslöja intim detalj som får vännerna att gapskratta

Vill man pigga upp någon surputte som drar ned stämningen kan man alltid riva av en fräckis. Även om personen är sådan att de vanligtvis inte uppskattar fräckisar så kommer de dra på smilbanden, eftersom de tycker historien är så dum.

För oss andra som uppskattar en bra fräckis kommer här nedanför en riktig klassiker. Den har säkerligen berättats i massor av olika versioner, men den här fick mig att skratta högt.

Mycket nöje!

Här hittar du fler roliga fräckisar!

Lennart hade fyllt 50 år den gångna helgen.

Berättade om 50-årsfesten

Nu skulle han golfa med några gamla vänner som också ville gratulera Lennart, men också höra om hur 50-årsfirandet gått.

Lennart var dock fåordig och sa inte så mycket mer än att det varit trevligt.

– Men kom igen nu Lennart, du får ju för fan berätta! Vad hände egentligen?

Lennart skruvade oroligt på sig.

Här hittar du fler roliga fräckisar!

”Försvann in i sovrummet”

Efter ytterligare påtryckningar bestämde sig dock Lennart för att berätta om sitt kalas. Han tog ett djupt andetag och började berätta:

– Jo men dagen började bra. Jag blev hembjuden till min sekreterare så jag åkte över dit. Så fort jag kom in där så sprang hon in i sovrummet. Därifrån skrek hon att hon minsann hade en överraskning till mig. Så jag slet av mig kläderna och rusade in i sovrummet. Där stod hela mitt jobb och hurrade…

Här hittar du fler roliga fräckisar!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!