Fräckis: Killen tvingas till sällsynt penisoperation

Vissa problem kräver desperata åtgärder. Samtidigt gäller det att ta sig en extra tankeställare innan man börjar med ingrepp och operationer. Då kan det hela förvärras ännu mer. Det är den här roliga historien om en stackars kille ett klockrent exempel på!

Det var en kille, Jerker, som plötsligt blivit impotent. Efter flera veckors frustration bröt han till slut ihop och gick till läkaren. Efter en grundlig undersökning säger doktorn:
– Jag har dåliga och goda nyheter. De dåliga är att musklerna runt din penis har förtvinat och det är tyvärr obotligt.
– Och de goda nyheterna? frågar mannen, med paniken i halsgropen:
– Det finns en experimentell behandling – men det kan slå fel. Den går ut på att man implanterar musklerna från en elefantunges snabel in i penis.

Mannen tänker över saken och säger:
– Tja, jag kan inte tänka mig ett liv utan sex och jag skulle ångra mig för evigt om jag inte försökte någonting, så vi prövar!

Rör sig i skrevet

Så läkaren utför ingreppet och allt går som planerat. 3 veckor senare går killen ut med sin flickvän till en restaurang för att fira sin nya utrustning.

När de sitter till bords känner han dock plötsligt hur det rör sig i skrevet, mer och mer, tills det gör riktigt ont. För att dämpa smärtan bestämmer han sig för att dra ner gylfen.

Plötsligt snor sig mandomen ut genom gylfen, glider över bordet och greppar en källarfranska från brödkorgen, innan den försvinner ner i byxorna igen.
– Wow! säger den chockade flickvännen. Det var häftigt! Kan du göra det igen?

Med tårar i ögonen och högröd ansikte svarar mannen:
– Kanske, men jag vet inte om jag får plats med en till fralla i röven!

DELA gärna om du skrattade!