Fräckis: Kaxig stockholmare ska köpa hus på landet – bondens stenhårda kontring får tölpen att storgråta

Att vara så glad som man bara kan och skratta så ofta man får tillfälle – det är nog en av hemligheterna till ett långt och lyckligt liv.

Men vissa dagar är det lite svårare att hitta den där genuina glädjen, den vill liksom inte riktigt infinna sig mitt i all vardagsstress.

Då får man försöka pigga upp sig själv på de sätt man kan, och ett av de bättre sätten är att läsa en rolig historia! De brukar pigga upp de flesta även om humorn ibland kan tyckas vara lite enfaldig.

Fräckisen här nedanför är inget undantag – mycket nöje!

Den välbeställde stockholmaren Dag var på jakt efter en sommarstuga. Han hittade en jättefin stuga vid en sjö i djupaste Småland.

Klarade inte myggor

Vid sjön låg dessutom en privat brygga och en båt ingick i priset. Stockholmaren Dag var väldigt intresserad av stugan, men det här med myggor klarade han verkligen inte av.

Han frågade bonden som ägde huset om det fanns mycket myggor vid stugan flera gånger. Bonden svarade nej hela tiden men Dag fortsatte fråga.

Till slut blev bonden irriterad och erbjöd Dag ett vad.

– Ja knyter fast dig naken här vid flaggstången. Sedan åker jag in till byn på några ärenden. Om du har ett enda myggbett på dig när jag kommer tillbaka får du stugan helt gratis!

Den snikne Dag gick med på vadet utan att blinka.

Återvände från byn

Bonden band fast Dag vid flaggstången och for in till byn. När han kom tillbaka efter några timmar hängde Dag i repen, nästan livlös.

Men utan ett enda myggbett. Bonden frågade:

– Nå, fick du några myggbett?!

Dag flämtade fram:

– Nej, det är ingen fara. Men du, den där kalven där borta. Har den ingen mamma?!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett garv idag!