Fräckis: Jörgen önskar sig en gigantisk snopp av magisk fe – 1 minut senare ligger han på marken och storgråter

Att vara glad och ta livet med en klackspark är nog den bästa medicinen jag vet, ett skratt brukar bota det mesta.

Men det är inte alla dagar man vaknar upp och är överlycklig, utan ibland känner man sig lite vissen och på dåligt humör. Då får man försöka hitta små sätt att få sig själv på rätt köl igen.

Något som brukar pigga upp de flesta är en rolig historia, eller fräckis som de också kallas. Vissa tycker säkert att fräckisar är lite dumma och barnsliga, men även de brukar ha svårt att hålla sig från att dra på smilbanden när man drar en rolig historia.

Den gyllene regeln för fräckisar är att de ofta ska vara lite snuskiga eller barnförbjudna. Dessutom brukar slutklämmen på historien vara lika delar rolig som pinsam, vilket ofta lockar fram skratt.

Fräckisen här nedanför är en riktig klassiker, som säkert berättats i många olika versioner – håll till godo!

Jörgen var en helt vanlig man i en helt vanlig stad. Han hade ett bra jobb, många vänner och hade alltid varit populär hos kvinnorna, även om han levde som singel.

Köpte porrfilmer

En dag fick Jörgen syn på några vuxenfilmer högst upp på hyllan i den lokala kiosken. Han var ju singel och det var länge sedan han såg en naken kvinna.

Jörgen köpte på sig de som såg härligast ut och kilade hemåt. Väl hemma slog han på porrfilmerna och häpnade över hur enorma snoppar karlarna i filmerna hade.

Brallorna var redan nere vid anklarna så Jörgen jämförde sitt eget organ med männen på filmen och insåg att det var en stor skillnad. Lite moloken gick han till sängs.

Magisk fe

Dagen efter var Jörgen ute på en promenad. Han funderade mycket på det där med storleken på snopparna. Han hade aldrig tänkt på det förut men nu började han oroa sig över att detta var anledningen till att han var singel.

Plötsligt mötte Jörgen en magisk fe som gick längs vägen. Fen fick syn på Jörgen och sade:

– Du är den första jag träffar idag, så du får en önskan om vad du vill som slår in på en gång.

Jörgen funderade lite och insåg att han ju hade pengar, bostad, vänner och utseende. Sedan kom han på att han ju hade mindre snorre än karlarna på porrfilmerna, så han sa:

– Okej, jag vill ha en snopp som räcker ända ned till marken!

Fen tog upp sitt trollspö, viftade med det och vips så blev Jörgens ben 87 centimeter kortare…

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!