Fräckis: Janne får till det med 19-årig granndotter

Den förbjudna kärleken kan många gånger vara extra eggande, men det ställer ibland också till bekymmer – precis som paret i den här fräckisen bittert fick erfara.

Jag kunde inte hålla mig för skratt när jag kom till sista raden! Tänk nu på att delad glädje är dubbel glädje, så sprid gärna skrattet vidare till dina vänner! Det kommer de säkert uppskatta!

 

Jag var på lite dåligt humör tidigare i dag, så jag gav mig ut på nätet för att hitta en fräckis. Då kom jag över den här, så nog faktiskt är en ny favorit. Både jag och kollegan vid skrivbordet bredvid låg dubbelvikta av garv i några minuter!

Janne var en medelåders singelman som levde i ett lugnt bostadsområde. En helgkväll lyckades han, mot alla odds, ragga upp 18-åriga Jessica, som var dotter till grannen.

Kolmörkt ute

Eftersom de inte kunde riskera att gå hem tillsammans på grund av risken att Hannas pappa skulle kunna få reda på vad som skett bestämde sig paret för att älska utomhus – på en gräsplätt bakom en stor buske.

Just det här kvällen var det kolmörkt ute, men de körde ändå ett passionerat förspel.

Efter en stund pustade Janne andfått:

– Du är så jäkla het, men satan vad jag önskar att jag hade en ficklampa!

– Det önskar jag med, svarade Hanna. Du har ätit gräs de senaste 5 minuterna…

Äsch! Var inte en tråkmåns, DELA om du garvade!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);