Fräckis: Ingemar åker in till akuten – men läkaren chockas när han avslöjar pinsamma incidenten

Ett gott skratt förlänger livet, brukar man ju säga – och det finns faktiskt forskning som tyder på att lyckligare människor blir äldre. Så kanske ligger det något i den där gamla klyschan. Oavsett så gäller det att ha så roligt man bara kan under sitt liv på jorden! Tryck gärna på dela-knappen längre ner och sprid det här budskapet vidare!

Ingemar fick åka akut in till läkarmottagningen med en väldigt illa bränd arm. Efter en kort stund fick han komma in till doktorn som omedelbart tog sig för pannan.
– Vad hände? frågade läkaren.
– Jag levde vildmarksliv och var nattvakt. Jag råkade tyvärr slumra till och då drömde jag att jag satt bredvid en vacker flicka och så slog jag armen om henne. Men tyvärr var det den heta kaminen i stället.
– Men ni har ju bränt handen på den armen också!
– Ja, den stack jag in i ugnsluckan…

BONUS: Kolla in det här klippet också!

Snåla inte nu, DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!