Fräckis: Het 22-åring ger Arne snuskigt förslag på bussen

Idag ser och hör man mycket på tv och i tidningar om hur viktigt det är att träna, träna, träna. Man ska springa, cykla, spela padel och gud vet vad för att må så bra som möjligt.

Självklart är det bra och viktigt att motionera då och då men i dagens samhälle känns det som att många glömmer bort en av de viktigaste nycklarna till att verkligen må bra – att skratta.

Så ofta man kan och så högt man kan, bör man skratta. Det tror jag gör att man lever länge, om inte annat så lever man ju lyckligt i alla fall!

Jag kanske är barnslig men något som alltid fått mig att skratta högt är roliga historier. Jag kan lyssna på dem i timtal och vrida mig av skratt hela tiden. Roliga historier är nästan alltid lite barnförbjudna och har en slutkläm som ofta är lika oväntad som rolig.

Här nedanför är en rolig historia som jag såg på nätet häromdagen och jag tyckte den var så rolig att jag vill dela med mig av den till er här – mycket nöje!

81-åriga Arne skulle åka ned till stan för att göra lite ärenden. Så han hoppade på bussen. Då fick han plötsligt syn på den snyggaste kvinna han sett på flera decennier.

”Tittar du på min…?”

Ung, blond och iklädd ett tajt linne och en minikjol. När han tittade lite närmare såg han till sin förvåning att den unga kvinnan inte hade några trosor på dig.

– Tittar du på min mus? frågade kvinnan plötsligt.

Arne blev tagen på sängen och kände sig ertappad med att sitta och glo in mellan benen på den stackars kvinnan.

– Hrm, ja det gjorde jag. Förlåt så mycket! fick Arne ur sig.

– Det gör ingenting, jag är faktiskt väldigt stolt över min mus. Den är nämligen väldigt begåvad, sade kvinnan flörtigt.

”Vill du…”

Arne satt med hakan vid marken när kvinnan särade på benen.

– Titta nu när min mus ger dig en slängkyss, sade kvinnan glatt och Arne såg hur musen gav honom en slängkyss.

– Den kan vinka också, se här! sade kvinnan och musen vinkade glatt till Arne som nu andades väldigt tungt.

– Varför kommer du inte och sätter dig här bredvid mig istället? frågar kvinnan och Arne hoppar snabbt över och sätter sig bredvid.

– Vill du sticka in några fingrar där? viskar kvinnan varpå Arne utbrister:

– Men du måste skoja! Menar du att den kan busvissla också?!

Jag skrattade så jag satte kaffet i halsen när jag läste slutet!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa den här fräckisen – det kommer de garanterat att uppskatta!