Fräckis: Gunilla skvallrar om sitt usla sexliv – men en detalj i makens version får tanten att ta ut skilsmässa

Skillnader kvinnor och män emellan har diskuterats sedan tidernas begynnelse. arför gör kvinnor på ett sätt och män på ett annat? Det är sådant vi kanske aldrig kommer att få reda på.

Men att tolka saker och ting på olika sätt kan också bli väldigt roligt, och humor har gjorts på ämnet åtskilliga gånger, bland annat i den här fräckisen.

Precis som med andra fräckisar har även den här ett lite barnförbjudet innehåll så är man lite känslig för sådant bör man kanske sluta läsa nu.

Till alla andra: mycket nöje!

De två vännerna Gunilla och Karin satt på det lokala fiket en lördag och skvallrade om sina fredagkvällar för varandra.

Gunilla började och hon såg verkligen ut som ett åskmoln när hon började berätta.

”Rullade av mig…”

Gunilla tog till orda.

– Hela kvällen var en katastrof. Micke kom hem från jobbet, slängde i sig maten och sedan hade vi sex i två minuter innan han rullade av och somnade som en stock. Hur var din kväll? frågade Gunilla sin vän.

Karin log drömskt och svarade.

– Det var fantastiskt! Stefan bjöd mig på middag och jag fick välja restaurang. Sedan promenerade vi hem och väl där tände han ljus. Sedan hade vi en timmes förspel innan vi hade sex i ytterligare en timme. Efteråt låg vi och pratade i säkert en timme innan vi somnade, log Karin.

”En riktig pangkväll”

Utanför fiket satt pojkvännerna Micke och Stefan och pratade om sin gårdag. Micke var ivrig på att få berätta om sin kväll.

– Jag och Carina hade en pangkväll, det var rena drömmen! Jag kom hem från jobbet, middagen var serverad, sedan hade vi sex och sedan slocknade jag. Det kan fan inte bli bättre. Hur var din kväll? log Micke.

Stefan såg ned i marken och svarade besviket.

”Var så jävla irriterad”

Så började Stefan berätta.

– Det var fan värdelöst! När jag kom hem från jobbet så hade elen gått i hela huset. Var tvungen att bjuda tanten på middag. Det var inte gott, men dyrt, så vi hade inte råd med taxi hem så vi fick gå hem i en hel jävla timme. Elen var inte på när vi kom hem så jag fick tända stearinljus överallt. Sedan var jag så jävla irriterad att det tog en timme att få upp den och ytterligare en timme innan jag kunde komma. Jag var så förbannad att jag inte kunde somna, utan fick ligga i säkert en timme och lyssna på när hon babblade på…

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också läsa den här fräckisen – det kommer de garanterat att uppskatta!