Fräckis: Frun köper ”rolig” present till hela familjen – men när makens intima hemlighet avslöjas ångrar hon sig bittert

Något av det bästa som finns är att skratta. Speciellt ett sådant där smittsamt skratt som bubblar i hela kroppen och man inte kan sluta hur mycket man än försöker.

Fräckisen här nedanför fick både mig och mina vänner att skratta tills vi kiknade. Den är av det lite barnförbjudna slaget men för alla som inte har så känslig humor är det här verkligen guld.

Mycket nöje!

Här hittar du fler roliga fräckisar!

Frun i en familj tyckte att det var dags att skaffa ett husdjur. Så hon begav sig till stadens djuraffär.

Färgglad papegoja

Frun traskade runt i djuraffären och kikade på olika djur, men såg inget som föll henne i smaken. Men plötsligt fick hon syn på en färgglad papegoja, som hon tyckte skulle passa perfekt till hela familjen.

Hon frågade ett butiksbiträde:

– Ursäkta, kan den här papegojan prata?

– Jadå, den pratar väldigt bra. Men jag måste varna dig här. Papegojans förre ägare drev en bordell så papegojan har snappat upp en del fula ord längs vägen, svarade biträdet.

Frun funderade lite men tyckte att det inte verkade så farligt. Familjens två döttrar var ju tonåringar nu och vana vid ett tufft språk, så hon köpte med sig papegojan.

Här hittar du fler roliga fräckisar!

”En ny bordell!”

Frun bar ut papegojan till bilen, körde hem och ställde upp fågelburen i vardagsrummet. När hon drog bort skynket kraxade papegojan:

– Wow! En ny bordell och en ny bordellmamma!

– Jag är ingen bordellmamma och det här är ingen bordell, svarade frun och skrattade till lite åt den något oväntade kommentaren.

En liten stund senare kom familjens döttrar hem och gick in i vardagsrummet för att ta sig en titt på sitt nya husdjur. Då utbrast papegojan:

– Wow! En ny bordell, en ny bordellmamma och två nya glädjeflickor!

Här hittar du fler roliga fräckisar!

Maken kom hem…

Flickorna gapade av förvåning men skrattade gott åt det hela, eftersom de trots allt kunde se det roliga i situationen.

Någon timme senare kom maken hem. Han gick direkt in till sin familj i vardagsrummet, varpå papegojan skrek:

– Wow! En ny bordell, en ny bordellmamma, två nya glädjeflickor men samma gamla kund! Hur är läget Johnny?

Här hittar du fler roliga fräckisar!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!