Fräckis: Frugan lockar Sture med vilt sex på köksbordet – anledningen får gubben att ta ut skilsmässa

Man måste motionera regelbundet och äta en varierad kost för att må bra, det vet alla. Men i dagens moderna samhälle glömmer nog många av oss bort hur viktigt det är att ha roligt och skratta.

Ett gott skratt förlänger ju som bekant livet. Man mår så mycket bättre om man försöker ha roligt och skratta så ofta man kan, istället för att gå runt och sura och gnälla på allt.

Men ibland är man kanske lite vissen, det är ju omöjligt att vara glad hela tiden. Då gäller det att pigga upp sig på något sätt.

En rolig historia brukar alltid pigga upp, så därför kommer här nedanför en riktigt barnförbjuden fräckis – mycket nöje!

Det var helgmorgon hemma hos familjen Andersson. Frun Agneta som stod ute i köket och fixade frukost medan maken Sture satt ute i vardagsrummet och kollade på Vinterstudion på TV.

”Du måste sätta på mig nu!”

Plötsligt bröts helglugnet i huset av att frun Agneta plötsligt vrålade för full hals:

– Sture! Du måste komma och sätta på mig! Nu på en gång, kom hit snabbt!

Det blev omedelbart en jäkla fart på gubben.

Det hade inte varit mycket rajtantajtan på sistone, så ett sådant här tillfälle fick verkligen inte gå till spillo, tänkte han.

”Det var härligt, men…”

Sture rusade ut i köket och sedan hade de passionerat, vilt sex på bordet. Efteråt, när Sture stod och pustade ut mot kylen, frågade han nyfiket:

– Det var härligt, gumman – men varför fick du plötsligt ett sådant infall?

Frun drog upp byxorna, gick fram mot spisen, vände sig om och svarade:

– Äggklockan hade gått sönder. Jag var tvungen att ta tiden på 3 minuter på något jäkla sätt. Du vet ju att jag avskyr hårdkokta ägg på morgonen…

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett skratt idag!