Fräckis: Envis försäljare trakasserar stackars pensionär – tantens stenhårda svar är helt klockrent

De flesta av oss har nog råkat ut för en eller några ihärdiga försäljare genom åren. De gör ju bara sitt jobb, men ibland kan de vara så ihärdiga och lismande att man faktiskt tröttnar på dem.

Men istället för att skälla ut försäljaren kan man komma på andra sätt för att slippa undan dem. Som tanten i den roliga historien här nedanför, till exempel.

Mycket nöje!

Här hittar du fler roliga fräckisar!

Britta var en gammal tant som bodde ensam i sitt hus högt upp i norra Sverige. Det var sällan hon fick besök, men tanten trivdes gott med det.

Välklädd man

Men en förmiddag ringde det på dörren. Britta blev förvånad men öppnade dörren för att se vem det var. Där utanför stod en välklädd, ung man på trappan.

Under armen höll han en dammsugare, som mer liknade ett rymdskepp. Han log ett brett leende och sa:

– Goddag! Skulle jag möjligen kunna få låna ett par minuter av er tid så att jag kan demonstrera den här otroligt moderna och högteknologiska dammsugaren för damen? Det här är ett unikt tillfälle och jag vill ge dig chansen att alltid kunna ha ett skinande rent hem!

Britta förstod direkt vad det här var för en typ. Hon svarade:

– Nej, stick iväg. Jag är pank och har inte ett öre i plånboken. Sådana där nymodigheter har jag då inte råd med!

Här hittar du fler roliga fräckisar!

Satte foten i dörröppningen

Britta tog sedan tag i dörren för att stänga om sig, men då satte försäljaren foten i dörröppningen, log och sade nu lite andfått:

– Ha nu inte så bråttom. Du måste ju åtminstone se min demonstration innan du kan bestämma dig. Det här är en helt fantastisk produkt! Den bästa på marknaden!

Sedan tryckte sig försäljaren in i hallen.

Här hittar du fler roliga fräckisar!

Hästskit över hela golvet

I den andra handen hade försäljaren en hink med hästskit. Den hällde han nu ut över hela golvet, medan han förklarade med bestämd röst:

– Se nu här frun! Om den här dammsugaren inte kan ta bort varenda litet spår av den här hästskiten så LOVAR jag dig att personligen ÄTA upp det som blir kvar!

Britta suckade högt och började gå mot köket. Sedan sa hon:

– Vänta här då så ska jag hämta en sked till dig. De stängde nämligen av strömmen för mig i morse…

Här hittar du fler roliga fräckisar!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!