Fräckis: Bengt super ned sig på firmafesten – morgonen efter kräver frugan skilsmässa

Att gå på firmafester är alltid lite speciellt. Dels så finns det mängder av kollegor man kommer bra överens med och som man mer än gärna tar en kall öl med, och dels finns det kollegor som man verkligen inte vill ha att göra med utanför arbetstid.

Hur som helst, alla som någonsin varit på en firmafest vet att det ibland kan gå lite vilt till. Så även i fräckisen här nedanför, som har ett minst sagt barnförbjudet slut.

Mycket nöje!

Bengt hade jobbat på samma företag i nästan 30 år och aldrig varit särskilt intresserad av de årliga julfesterna.

Drack och drack

Men efter mycket tjat från kollegorna bestämde sig Bengt för att gå detta året.

Bengt klädde upp sig i sin finaste kostym och duttade på sig parfym för första gången på länge. Väl på festen så tackade Bengt ja till en öl. Sedan en till. Sedan en till. Sedan kom det en snaps han drog sig sig. Sedan blev det lite vin.

Kvällen blev allt suddigare och Bengt blev rejält på arslet och spydde på sin dyra kavaj på vägen hem.

Morgonen efter visste Bengt knappt var han befann sig när han vaknade, av att hans fru stod vid sängkanten och skrek:

– Du har för fan spytt ned din allra finaste kavaj!

Skyllde ifrån sig

Bengt ville verkligen inte veta mer om hur hans gårdag gått, så han bestämde sig för att skylla på sin kollega Kjell som ofta blev för full när han drack. Bengt sa:

– Spyan är inte min, älskling! Det var Kjell. Han blev för full som vanligt så jag fick hjälpa honom hem. Då spydde han ned min kavaj, men han har gett mig en femhundring för kemtvätt av den.

Frugan tittar skeptiskt på sin make och fortsätter skrika:

– Jaså, det säger du? Då kan du ringa upp honom och be om en femhundring till, för han har tydligen skitit på sig i dina byxor också!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!