Fräckis: Anna går till gynekologen, men då händer något som får mig att skratta högt

När man är desperat så kan ens engagemang och starka vilja lätt slå över i att man får lite svårt att uppfatta vad som sker runt en på rätt sätt. Man blir kanske extra tillgänglig för missförstånd och feltolkningar. Det är den här historien ett roligt exempel på!

Att gå till doktorn är bog något som de flesta av oss tycker är lite obehagligt. Man vet sällan exakt vad som ska ske och det är lätt att bli lite osäker. Tack och lov är ju de flesta läkare oerhört förståelse och dessutom skickliga, så egentligen är nog många gånger ens oro lite obefogad.

Samtidigt är kroppen oerhört komplex. Det är svårt att veta vad man ska ta sig till emellanåt och då är det fantastiskt att vi har så duktiga och omtänksamma människor som jobbar inom vården. Det finns egentligen inget man går till doktorn med som är pinsamt eller som man bör skämmas för. De flesta sakerna ser de som jobbar inom vården nästan dagligen.

Sedan kan det ske fel och missförstånd överallt. Speciellt om man är lite nervös och pirrig. När ens hjärna jobbar på högvarv kan det vara svårt att se allt för vad det verkligen är.

Den här roliga historien handlar lite om det. Jag hittade den på nätet i går och kände att jag måste få dela den med er!

Förstående man

Anna Andersson hade varit gift ett år och ville så hemskt gärna ha ett barn. Men hur de än försökte så blev det ingenting. Till slut gick hon på sina väninnors inrådan till stans bäste gynekolog.

Hon var lite nervös innan och tyckte det hela var lite pinsamt, men tack och lov så var doktorn en fin och förstående man av den gamla skolan. Han lyssnade tåligt på Anna Anderssons bekymmer och slutligen sa han vänligt och deltagande:
– Se så, lilla frun. Det kommer nog att ordna sig ska du se. Vill ni nu vara så vänlig att ta av er kläderna och lägga er där på britsen, så ska jag se vad jag kan göra åt saken.

Anna Andersson blev röd i hela ansiktet och en aning villrådig.
– Så snällt och omtänksamt, käre doktorn. Men jag skulle faktiskt helst vilja ha barnet med min man…

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett leende!