Fräckis: Allt går åt skogen när Janne ska ”göra det” i en mugg

Vissa saker känns så självklara att de inte ens är värda att ifrågasätta, men ibland bör man ta det säkra före det osäkra. Det är den här roliga historien ett kul exempel på, för det gick inte alls som den stackars mannen hade tänkt.

Jag hittade den här fräckisen på nätet tidigare i dag och kände att jag måste få dela den med mer! Delad glädje är ju dubbel glädje!

Janne hade inte lyckats göra sin fru gravid och fick därför tid hos en fertilitetsklinik. En vecka senare så stod han där lite nervös på mottagningen framför en kraftig, hårig och allmänt oattraktiv sjuksyster med hängigt ansikte.

Kvinnan gav honom en liten plastburk och visade honom toaletten. Med en rysning gick han in där och försökte med all möda prestera det förväntade.

Desperata metoder

Trots uppbådande av all fantasi med snygga brudar såg han bara den oattraktiva sjuksystern framför sig. Det gick 10 minuter och det var inte ens nära att det skulle gå för honom.

Han blev allt mer desperat och tog fram mobilen för att leta upp lite nakna kvinnor, men den oattraktiva sjuksystern fanns där hela tiden i bakhuvudet. Till slut gick Janne även in på en porrsida och drog på ett sexigt klipp, men ingenting verkade hjälpa.

Det blev 20 minuter och till slut 40 minuter innan han svettig, andfådd och med tennisarmbåge gick ut med en halvtom mugg.
– Jag är ledsen. Det kom inte så mycket, beklagade sig Janne.
– Nej, svarade sjuksystern. Det är inte alltid så lätt att kissa på beställning…

Janne blev helt mållös…

Bjud gärna dina vänner på ett gott skratt och DELA den här fräckisen!