Fräckis: Allt går åt helvete när Ingemar drar en handtralla

Givetvis vill du veta så mycket som möjligt om människorna i din närhet, men en del sanningar kan vara ganska obekväma och smärtsamma. När de väl kommer upp till ytan är det lätt att ångra att man ens fick veta något. Fråga bara Ingemar i den här historien!

En dag klagade Ingemar till en vän:
– Min armbåge gör väldigt ont, jag tror jag måste beställa tid hos läkaren.

Kompisen svarade:
– Gör inte det! Apoteket har nämligen fått in en ny maskin som ställer en diagnos snabbare och billigare än en läkare. Ge den bara ett urinprov så kommer maskinen ge dig en diagnos på problemet och vad du ska göra åt det. Det kostar bara 100 kronor!

Ingemar tänkte att han hade inget att förlora, så han fyllde upp ett glas med ett urinprov och gick iväg till Apoteket. Han hällde i innehållet och stoppade in en hundring i apparaten. Maskinen började brumma och små lampor blinkade. Efter en liten paus kom en papperslapp fram där det stod:
* Du har tennisarmbåge.
* Doppa armbågen i varmt vatten.
* Undvik tunga lyft och att röra armbågen för mycket.
* Du blir bättre efter någon månad.

Senare på kvällen tänkte Ingemar på hur otrolig den nya tekniken var, och hur det skulle revolutionera läkarsystemet för alltid. Då började han fundera på om det gick att lura maskinen, så han bestämde sig för att prova. I en burk blandade han kranvatten, urinprov från hunden, dottern och frugan och som ”pricken över I:et” onanerade han i burken.

Nästa dag gick han iväg till Apoteket, hällde blandningen i maskinen och stoppade i 100 kr. Maskinen brummade och blinkade och ut kom en lapp med följande innehåll:
* Vattnet i kranen är för hårt, skaffa ett avhärdningsfilter.
* Din hund har mask. Ge den avmaskningskur och vitaminer.
* Din dotter är beroende av rökning. Skicka henne på rehabilitering.
* Din fru är gravid. Det är inte ditt barn, skaffa en advokat.
* Om du inte slutar onanera så blir din tennisarmbåge aldrig bättre.

Snåla inte nu, DELA om du fick ett leende på läpparna!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!