Fräckis: 84-årige Tore får intim undersökning av läkare – då avslöjas en detalj som får gubben att tjuta högt

Nu under vinterhalvåret när det är grått och kyligt ute är det inte alltid helt enkelt att ha så där jättenära till skratt som man kan ha under sommaren.

Därför kan det vara oerhört uppiggande och härligt att få höra en rolig historia som får en att skratta och bli på bättre humör.

Jag fullkomligen älskar roliga historier och speciellt de som kallas för fräckisar. De har oftast ett lite barnförbjudet tema och en fräck knorr på slutet som nästan alltid får mig att skratta högt.

Fräckisen här nedanför är sannerligen inget undantag – mycket nöje!

Den 91-årige pensionerade kyrkoherden var på sin årliga hälsoundersökning.

”Hur har du det med…”

Alla tester kom tillbaka med fina resultat och läkaren gick igenom dem tillsammans med honom.

– Ja du Tore – allt ser bra ut fysiskt. Hur har du det mentalt och känslomässigt? Är du lugn och nöjd med dig själv? Hur har du det med tron nu för tiden?

– Gud och jag har en mycket fin relation. Han vet att jag ser dåligt nu för tiden, så han har fixat så att när jag går upp mitt i natten till toaletten, så ”poff”, tänds ljuset! När jag har kissat klart, så ”poff”, slocknar det igen!

– Fantastiskt! Det låter ju väldigt bra, sa doktorn.

Ringde frugan

3 dagar senare ringer han till Tores fru:

– God dag, Birgit. Din make har väldigt fina värden och verkar må bra på alla sätt. Anledningen till att jag ringer är hans relation till Gud. Är det verkligen sant att när han går upp för att göra sina behov på natten, så ”poff”, tänds ljuset på toaletten och när han är klar, så ”poff”, släcks det igen?

Tores fru suckade:

– Den gamle token. Han har börjat pissa i kylskåpet igen…

Tryck nu på DELA-knappen för att bjuda dina vänner på ett skratt idag!