Fräckis: 3 vilda nunnor får syn på naken präst – 5 minuter senare har de brutit mot vartenda budord

Att träna regelbundet och att ha en varierad kost för att hålla sig frisk är de flesta överens om. Men idag känns det som att det enda man ser i tidningar och tv är hälsotips av olika märkliga slag.

Vad många glömmer bort är en av de viktigaste nycklarna till ett långt och lyckligt liv – nämligen att skratta mycket. Så högt och så ofta man bara kan ska man skratta. Det låter som en klyscha men jag tror på det, stenhårt.

Det känns i alla fall lite enklare att leva när man är glad istället för att gå runt och vara sur på saker och ting.

Fräckisen här nedanför kan nog få de allra flesta på gott humör. Men det kan vara läge att höja ett varningens finger – slutet är inget för finkänsliga!

Två präster klev in i duschen efter en lång dag av böner och arbete i Guds namn. Men precis när de skulle kliva in i duschen så kom de på att ingen hade med sig någon duschtvål.

Helt naken

En av prästerna kom på att han ju hade en tvål på sitt rum. Det var inte så långt från duscharna och det var sent på kvällen, så prästen chansade och rusade ut spritt språngande naken i korridoren.

Väl inne på rummet slet prästen åt sig en tvål och skyndade tillbaka mot duscharna.

Men på vägen tillbaka fick han plötsligt syn på tre nunnor som kom rakt mot honom i korridoren. Prästen frös såklart till is, han visste inte var han skulle ta vägen.

Dra i snorren

Det enda prästen kunde göra var att ställa sig naken mot väggen, som en staty.

Nunnorna stannade till vid prästen och häpnade över hur verklighetstrogen statyn var. Den ena nunnan sträckte fut handen och drog prästens snopp.

I ren chock tappade prästen den ena tvålen.

– Nämen titta, det är ju en tvålautomat! utbrast den andra nunnan.

”Titta, flickor…”

För att prova igen drog även hon i prästens snopp och mycket riktigt så tappade prästen även den andra tvålen.

Nu ville den tredje nunnan också ha sig en tvål, så hon började också dra prästen i snoppen.

Men prästen hade ju bara två tvålar så den tredje nunnan drog både två, tre, fyra och fem gånger utan framgång. Hon fortsatte rycka och utbrast plötsligt förvånat.

– Titta flickor, flytande handtvål!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får läsa den här fräckisen idag!