Fräckis: 2 finnar går till bordell i Sverige med 200 kronor

I åratal har nordbor drivit med varandra. Vi Svenskar har ju Norgehistorier och vitsar om både finnar och danskar. Och våra grannländer är minst lika goda kålsupare och driver med oss tillbaka. Den här historien har jag stött på i lite olika versioner, men jag tycker den är rolig varje gång!

Det ska sägas att det är en riktig fräckis, så känsliga läsare bör nog varnas – men för de med lite råare humor är den helt klockren!

Ingen av personerna på bilden har med fräckisen att göra.

Det var 2 lite äldre finnar från Helsingfors som var på besök i Stockholm. De försökte komma in på ett horhus. Bordellmamman, som var ganska ung, tog emot herrarna och undrade vad de ville ha.

– Vi vill komma in och ha lite kul, svarade finnarna.

– Hur mycket pengar har ni då? frågade bordellmamman.

– Vi har 200 kronor, berättar finnarna.

– För 200 kan ni gå och suga av varandra bakom hörnet, svarade bordellmamman bryskt och slog igen dörren.

Efter en kvart knackas det på dörren till horhuset igen, bordellmamman öppnar och får till sin förvåning se finnarna igen.

– Jaha… Vad vill ni nu då? frågade hon surt

– Vi tänkte betala…

Våga visa att du har lite humor och dela denna fräckisen!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);