Fräcka sketchen: Stefan & Krister skickar stenhård passning till alla giriga banker

Stefan & Krister har i årtionden underhållit oss med sin underbara humor. De balanserar ofta på gränsen till vad som är lite för fräckt eller magstarkt, men deras skämt och shower går ofta hem i de svenska stugorna.

Det började för en herrans massa år sedan med att de agerade trubadurer på mindre scener. Men snart började Stefan & Krister involvera humor i sina uppträdanden – och då var de snart en av landets mest kända komikerduo.

Sedan har det blivit massvis av succéer. Allt från TV-serier som Full Frys till välbesökta föreställningar som Campa i klaveret eller En mor till salu. Buskis-humorn har verkligen visat sig gå hem hos svenskarna och det här håller verkligen ännu.

Det här klippet (nedan) är faktiskt en klockren passning till alla giriga banker. Det tror jag alla kan känna igen sig i, att man är trött på bankernas alla tröttsamma avgifter.

Jag skrattade högt

Sketchen är dock av det fräckare slaget och innehåller inte direkt ett språkbruk som passar den lite finkänsliga. Det används helt enkelt några lite förbjudna skällsord!

Men jag ska vara ärlig och säga att jag skrattade högt åt det klockrena slutet, men det här klippet hade garanterat aldrig fått visas på TV i dag.

Dela om du också skrattat åt Stefan & Krister!