Förbjudna snuskparken som turister vallfärdar till – liknar garanterat inget du sett tidigare

På vår jord finns massor av fascinerande platser som sticker ut på olika sätt. Det kan vara allt från mystiska skogar till unika länder och städer. Att utforska sin omgivning är alltid spännande och det är extremt berikande att ta sig an nya upplevelser.

Det finns dessutom en del lite udda temaparker världen över. Och då snackar vi inte om nöjesfält, utan snarare platser som satsat på att hylla ett visst föremål, en händelse, en kroppsdel eller specifik person.

Men parken som nog tar priset som märkligast är ”Haeshindang Park”, även kallad Penisparken, som ligger vid Sinnam i Sydkorea.

Parken är fylld av statyer, monument och annat åt det konstnärliga hållet – och allt har koppling till det manliga könsorganet. Vi snackar allt från små till enorma penisar som går att se över hela parkområdet.

Givetvis är det tillåtet att vistas här, det är ju hela poängen – men nog känns det lite förbjudet att åka till ”Penisparken”. Det kanske inte är något man skulle skylta med för chefen eller sina föräldrar i alla fall.

Nedan kan du titta på en kortare video om parken – och den har i dagsläget över 45 miljoner (!) visningar! Det kan med andra ord konstateras att den här ståndaktiga turistattraktionen är minst sagt populär!

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen för att informera dina vänner om det här resmålet som man ju givetvis bara måste besöka! Annars kan du bara tagga en vän som garanterat skulle vilja åka hit!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!