FN-soldaten måste få utlopp för sin sexuella frustration. Lösningen? Jag skrattar så jag gråter.

Min pappa var FN-soldat på Cypern när det begav sig. Jag skickade den här historien till honom när jag hittade den. Efter bara några minuter skickade han ett svar tillbaka och sa att den var 100 procent sann. Haha, ni kan ju avgöra om ni tror på honom själva.

En ung FN-soldat har just anlänt till Egypten, där han ska tjänstgöra i två långa år ute i öknen. Platschefen visar honom runt i lägret och den unge soldaten hälsar på mannarna.
– Jaha, säger den unge soldaten, här ska jag nog trivas.

– Vi hoppas det, och har ni några frågor, så kom gärna bort till mitt tält.

Tiden går och precis som alla andra unga män, känner soldaten behovet av sexuell tillfredsställelse emellanåt. Efter tre månader står soldaten inte ut längre, och går till platschefens tält för att få råd.

Platschefen böjer sig fram och säger med förståelse i blicken:
– Jo, jag har en kamel som mannarna använder ibland. Hon står bunden invid pissoaren där borta. Trofast och fin.

Fy, tänker den unge soldaten, aldrig att jag sätter på en kamel!

Men längtan blir för stor och redan samma dag lånar han kamelen, rider ut till en avlägsen dunge och får äntligen tömma pungen!

En vecka senare går han åter till platschefens tält och lånar kamelen som får sig ett skjut. Varje onsdag de följande månaderna gör han likadant, men börjar efter ett tag tröttna och längta efter en riktig kvinna.

En torsdag under morgonmötet kommer platschefen fram till soldaten och undrar varför han inte lånade kamelen under gårdagskvällen.
– Jag är så fruktansvärt trött på att betäcka din kamel, chefen, hon har blivit så uttänjd.

– VAD SA DU? skrek platschefen. Du menar väl inte att du har satt på min kamel alla dessa onsdagskvällar?

– Vad skulle jag annars gjort med den, chefen?

– Ridit in till stan som de andra männen, och skaffat ett luder!

DELA med dina vänner om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!